English Magyar Polski Română Slovenčina Srpski Čeština Русский

A VÁKUUMHŰTÉSI ELJÁRÁS MŰKÖDÉSE

A vákuumhűtés egy rendkívül gyors előhűtési módszer, amellyel a terméket úgy hűtjük le, hogy az abban lévő nedvességet párologtatjuk. Ezzel a párologtatással energiát vonunk el a termékből hő formájában, ezzel biztosítva a gyors lehűtést, általában 15 – 30 perc alatt a legtöbb termék esetében.
Olyan termékek esetében, amelyek felülete nagy a súlyukhoz képest, mint például salátafélék, spenót, gomba, komposzt, csírák és vágott virágok, a vákuumos előhűtés a legtökéletesebb megoldás. Viszont egyéb (kompaktabb) termékek, mint például a bab, brokkoli, zeller és kukorica, valamint gyorsan romló gyümölcsök, mint az eper és egyéb bogyós gyümölcsök, szintén gyorsan és hatékonyan előhűthetőek vákuumhűtéssel.

VÁKUUMHŰTÉS MESTERFOKON

A Weber Cooling prémium minőségű megoldásokat kínál a vákuumhűtésre, korszerű hűtéstechnológia és környezetbarát hűtőközegek alkalmazásával.
A világszerte jelenlévő partnerhálózatával, a Weber Cooling piacvezető a vákuumhűtési technológia területén, és komplett megoldásokat kínál zöldségek, virágok és egyéb termékek hűtéséhez, valamint péktermékek és más élelmiszerek (pl. sushi) számára.
A LEGJOBB VÁKUUMHŰTÉSI MEGOLDÁST KERESI?
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

MIÉRT WEBER COOLING?

A Weber Coling a vákuumhűtés szakértője, és páratlan tesztelési felszerelésekkel rendelkezik, beleértve egy 0,1 m3-es plexiüveg kamrát és 5 (!) demo berendezést, amelyeket bérbe is lehet venni. Továbbá, a partnerek segítségével világszerte eladott több, mint 500 berendezéssel, a Weber Cooling felülmúlhatatlan tapasztalatot szerzett a vákuumhűtés témakörben!
Az általunk forgalmazott vákuumhűtő rendszereket felsőkategóriájú gyártók legmagasabb minőségű alkatrészei és a legkorszerűbb technológia alkotják. Mivel a legjobb gyártókapacitással rendelkezünk világszerte, a legjobb ár-érték arányú vákuumhűtő rendszereket kínáljuk.
A standard skálánkkal kipróbált és bevált technológiát kínálunk a lehető legalacsonyabb áron. Egy speciális igényekre szabott megoldáshoz pedig könnyen megalkotjuk a megadott jellemzők szerinti rendszert, a moduláris technológia segítségével!
A Weber Cooling viszonteladói és szerviz hálózata folyamatosan növekszik világszerte, ezáltal biztosítva a maximális támogatást a vákuumhűtés használata alatt, igény esetén akár állandó rendelkezésre álláshoz kötött karbantartási szerződéssel!
COOL SOLUTION Kft. - 2022